Huisregels

Wat meenemen bij het eerste bezoek?

Zorg dat u bij het eerste bezoek aan onze praktijk een identiteitsbewijs en het inschrijvingsbewijs van uw zorgverzekeraar bij u heeft. Eventueel een verwijsbrief van uw tandarts. Komt u van een andere mondhygiënist dan verzoeken wij u uw clientgegevens op te vragen en mee te nemen.


Gegevens veranderd?

Bent u verhuisd, van zorgverzekeraar veranderd of heeft u een nieuw telefoonnummer of e-mail adres? Breng ons dan bij het volgende bezoek hiervan op de hoogte.


Verandering van uw gezondheid en medicijngebruik

Wij verzoeken u ons op de hoogte te brengen als u lijdt aan gevaarlijke besmettelijke ziektes als HIV/AIDS, hepatitis A, B en C en tuberculose. Bij veranderingen in uw gezondheidstoestand (bijv. gebruik van bloedverdunners) verzoeken wij u ons dit te melden.


Niet nagekomen afspraken

Wij reserveren tijd voor u, daarom is het noodzakelijk om minimaal 24 uur van tevoren de afspraak af te bellen indien u verhinderd bent. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.


Betalingen

Voor de uitgevoerde behandelingen worden de facturen door een extern bedrijf verzorgd, infomedics.nl. Bij vragen over de factuur kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 036-2031900 of kijk hier.


Privacy

Mondhygiënistenpraktijk Westrik & Frühling hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we u op transparante wijze informeren over hoe binnen de praktijkvoering wordt omgegaan met persoonsgegevens en op welke wijze de bescherming wordt gewaarborgd.


Lees hier onze volledige privacyverklaring.

Mondhygiënistenpraktijk A.J. Westrik & M.W.F. Frühling Werkhorst 42, 7944 AV Meppel - 0522 242367