Ons team

Graag stellen wij ons hierbij voor. Ik ben Arnolda Westrik, sinds 2001 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Daarna heb ik de studie Kindertandverzorgende aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voltooid. In 2004 heb ik onze huidige mondhygiënistenpraktijk overgenomen.

Arnolda Westrik

Vanaf 2009 ben ik, Malinda Frühling, ook gevestigd in deze mondhygiënistenpraktijk. Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Daarna ben ik werkzaam geweest bij de Parodontologie Praktijk in Zwolle en in een algemene tandartsenpraktijk.

Malinda Frühling

Mijn naam is Marion Zantinge. Ik ben in 2013 afgestudeerd als HBO mondzorgkundige in Groningen. Daarna zeven jaar in een algemene tandartspraktijk werkzaam geweest. Ik werk in deze praktijk op de woensdag sinds augustus 2020. Ik combineer dit met mijn werk in de orthodontie.

Marion Zantinge

Mijn naam is Jorinda Verhoek. Vanaf april 2022 ben ik tijdelijk werkzaam in deze mondhygiënistenpraktijk. Omdat ik met een studie bezig ben, kan ik nog niet zeggen hoe lang ik blijf, maar nu kunt u mij in ieder geval op de dinsdagen tegen komen. Ik heb een eigen mondhygiënistenpraktijk gehad en een eigen tandartspraktijk. Daarvoor heb ik 7 jaar gewerkt in een algemene tandartspraktijk waar mensen met angst behandeld werden.

Jorinda Verhoek

Wij zijn Nicole Koning en Anna Kester en zitten voor u klaar achter de balie. Wij zullen de afspraken voor u verzorgen.


Werkdagen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Arnolda Westrik

Malinda Frühling

Marion Zantinge

Jorinda Verhoek

Nicole Koning
Anna Kester
Mondhygiënistenpraktijk A.J. Westrik & M.W.F. Frühling Werkhorst 42, 7944 AV Meppel - 0522 242367